Fastighetsägarfrukost: Dags för energideklarationer

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Fastighetsägarfrukost: Dags för energideklarationer

17 april 08:00 - 09:00

Fastighetsägare och bostadsrättsföreningar måste enligt lag upprätta en energideklaration av sin fastighet. Välkommen till ett seminarium där vi berättar vad energideklarationer är och hur du som fastighetsägare går tillväga för att genomföra dem.

Datum: Tisdag 17 april 2018

Tid: kl. 08:00-09:00, frukost serveras från kl. 07:30 i loungen - 1 tr
Plats: Fastighetsägarnas hus, Alströmergatan 14, Lokal: Hörsalen -2 tr
(Vid utebliven närvaro debiteras 300 kr så det är viktigt att du avbokar dig om du får förhinder. Du avbokar dig via e-post till: anmalan.stockholm@fastighetsagarna.se)
 
Energideklarationen är en form av statuskontroll av byggnadens energiprestanda. Syftet är att främja en effektiv energianvändning och en god inomhusmiljö i byggnader. Även vid försäljning och i samband med nyproduktion ska en energideklaration göras. 
 
Det har gått tio år sedan energideklarationerna infördes och eftersom energideklarationerna gäller i tio år måste därför många byggnadsägare upprätta nya energideklarationer. Energideklarationen ska enligt lag utföras av en oberoende expert som är utbildad och certifierad att upprätta energideklarationer. Fastighetsägarna Service har certifierade energiexperter som har befogenhet att upprätta energideklarationer. 
 
Föreläsare: Rikard Silverfur, näringspolitisk expert hos Fastighetsägarna Sverige. På plats finns även energiexpert Per Emanuelsson hos Fastighetsägarna Service som berättar om hur de kan hjälpa till med genomförandet av energideklarationer.  
 
Välkommen!