Fastighetsägarfrukost: Så stoppar du sabbet

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Fotograf: Anne Dillner, Scandinav bildbyrå

Fastighetsägarfrukost: Så stoppar du sabbet

20 februari 08:00 - 09:00

Klotter är ett stort problem för många fastighetsägare och medför ofta höga kostnader i form av förebyggande insatser och saneringsåtgärder. Det är viktigt att ta bort klotter så snabbt som möjligt och göra en polisanmälan, annars blir signalvärdet att ingen bryr sig. Det skapar i sin tur otrygghet som kan leda till en nedåtgående spiral med mer klotter och skadegörelse.

Datum: Tisdag 20 februari 2018
Tid: kl 8:00-9:00, frukost serveras från kl 7:30
Plats: Alströmergatan 14, Fastighetsägarnas hus, Hörsalen -2tr

Anmälan krävs - Anmäl dig här
(Vid utebliven närvaro debiteras 300 kr så det är viktigt att du avbokar dig om du får förhinder. Du avbokar dig via e-post till: anmalan.stockholm@fastighetsagarna.se)

Fastighetsägarna Stockholm vill medverka till en vackrare och renare stadsmiljö. Vi rekommenderar därför våra medlemmar att aldrig acceptera klotter, olaglig graffiti eller olaga affischering. Fastighetsägare bör istället arbeta förebyggande för att försvåra för klottrare och för att underlätta sanering.

Vi har till denna Fastighetsägarfrukost bjudit in Industrimålning i Stockholm AB (Imisab). De berättar hur fasadmaterial kan påverkas negativt av klotter och hur du som fastighetsägare sanerar på bästa sätt för att minimera skador.

Det kommer även att finnas en representant från polisen på plats för att beskriva nuläget i Stockholm när det gäller klotter. Vi får också höra mer om vilka operativa möjligheter polisen har att tillgå för att bekämpa klotter och skadegörelsebrott.

Välkommen!