Fastighetsägarmöte i Gamla stan: Utvecklad samverkan

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Fastighetsägarmöte i Gamla stan: Utvecklad samverkan

17 april 17:30 - 19:30

Fastighetsägarna Stockholm bjuder in till ett nytt fastighetsägarmöte för fastighetsägare i Gamla stan tillsammans med Söderandan och Södermalmspolisen. Denna gång fokuserar vi på att skapa samordning kring några av de frågor som togs upp vid förra mötet.

Datum: Tisdag 17 april 2018

Tid: kl. 17.30-19.30
Plats: Under Kastanjen, Kindstugatan 1 i Gamla stan  
 
Vi bjuder på kaffe och fika.
 
Logistik och transporter i Gamla stan
Kvällens gäster från Trafikkontoret berättar om det EU-projekt som Stockholm stad deltar i. I projektet studerar man möjligheter att kopiera lösningar från staden Lucca i Italien och överföra dessa till Gamla stan. Med sin unika miljö och speciella problematik finns möjligheter att testa och utveckla lösningar tillsammans för en hållbar godstrafik i Gamla stan.
 
Gamla stan-värd
Vi har glädjen att meddela att beslut nu fattats om att instifta Gamla stan-värdar. Bengt Jansson från Söderandan berättar mer om vad deras arbete kommer att innebära och hur fastighetsägare kan samverka med dessa värdar. 

Julbelysning i Gamla stan
Här behöver vi skapa ett gemensamt projekt i Gamla stan för att ge Stockholm stad förutsättningar att engagera sig i frågan och vilja investera. 

Samverkan klottersanering
Vi diskuterar vidare hur vi kan uppnå minskad skadegörelse med gemensamma krafter. 
 
Välkommen!