Frukostseminarium: Ta kontroll över hemleveranserna till din fastighet!

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Frukostseminarium: Ta kontroll över hemleveranserna till din fastighet

23 maj 08:00 - 09:00

På seminariet får du reda på hur vi kan hjälpa dig med ägandeskapet av leveranserna i din fastighet via vårt digitala verktyg.

Datum: Onsdag 23 maj 2018

Tid: kl 8:00-9:00, frukost serveras från kl 7:30 i Loungen på - 1 tr
Plats: Alströmergatan 14, Fastighetsägarnas hus, Hörsalen -2 tr
Anmälan: till robert.andersson@fastighetsagarna.se senast den 20 maj
 
Den digitala transformationen är här och påverkar människors beteenden. Fler och fler handlar allt mer på nätet och får produkter levererade direkt till dörren. Postbud, och matleveranser är bara några exempel.
 
Men det är inte bara hemleveranser av varor som ökar. I allt större utsträckning erbjuds även tjänster som utförs i hemmet, som till exempel städning, montering av möbler och upphämtning av skräp för transportering till soptippen. 
 
För flerbostadsfastighetsägare innebär dessa leveranser och tjänster att leverantören behöver passera genom porten för att nå sina kunder. Med fler passager ökar också riskerna men med en klok hantering ser vi på Fastighetsägarna Service också möjligheter.
 
Vårt digitala verktyg ger dig som fastighetsägare kännedom om flödet i byggnaden och på så sätt har du kontrollen och ägandeskapet av leveranserna i fastigheten. De boende får också en bättre och säkrare upplevelse i sin byggnad, samtidigt som du som fastighetsägare kan erbjuda bättre tjänster till de boende. Baserat på den data som leverantörerna tillhandahåller ges också möjlighet att paketera erbjudanden till de boende. Dessutom innebär det digitala verktyget att hemleveransbolagen sparar tid och slipper krångel med access. 
 
Låter det intressant? Kom och lyssna på hur vi kan hjälpa dig via vårt digitala verktyg -  ett verktyg som vi tillhandahåller i samarbete med plattformsföretaget Base2.
 
Varmt välkommen på informationsträff! Vi lovar en spännande och inspirerande dragning, och en blick in i framtiden med nya affärsmöjligheter.