Billy McCormac slutar som vd för Fastighetsägarna Stockholm under 2018

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Billy McCormac, vd Fastighetsägarna Stockholm

2017-11-07

Billy McCormac slutar som vd för Fastighetsägarna Stockholm under 2018

Fastighetsägarna Stockholms vd Billy McCormac har meddelat styrelsen att han önskar sluta som vd. Han kommer att fortsätta i sin nuvarande roll till den 30 april 2018. Billy McCormac började på Fastighetsägarna Stockholm sommaren 2013.

– Billy McCormac har mycket framgångsrikt drivit föreningens näringspolitik och konsekvent levererat medlemsnytta. Han har genomfört ett stort internt förändringsarbete, samtidigt som han har breddat föreningens portfölj av frågor – inte minst inom områden som hållbarhet, stadsutveckling och digitalisering. Billy är också en omtyckt ledare som varit mycket närvarande i organisationen. Han har byggt ett starkt team av ledande experter och alltid eftersträvat att positionera organisationen som en positiv samhällsaktör, säger Claes Kjellander, styrelseordförande i Fastighetsägarna Stockholm.

 
– När jag tillträdde som vd var mitt uppdrag att modernisera föreningens näringspolitik och kommunikation samt att förändra den interna organisationens struktur och arbetssätt. Fem år senare är föreningen redo för sin nästa fas och det är dags för mig att söka nya utmaningar. Fastighetsägarna Stockholm är en anrik organisation med en bred och diversifierad medlemskår. Föreningen har i dag en stabil ekonomi, starka värderingar och en orubblig framtidstro. Jag är också oerhört stolt över mitt team som gång på gång levererat högkvalitativ medlemsnytta. Jag kommer att sakna dem. Det har varit en ära att jobba tillsammans med dem i nästan fem år, säger Billy McCormac, vd för Fastighetsägarna Stockholm.
 
Arbetet med att utse en efterträdare till Billy McCormac pågår.
Kommentera

Kommentarer

Kommentera

Kommentera