Kickoff för Proptech Stockholm

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

2017-06-29

Kickoff för Proptech Stockholm

Igår lanserade Fastighetsägarna Stockholm en ny fysisk och digital mötesplats för fastighetsägare och proptechföretag.

Proptech Networking Event anordnades tillsammans med LoopRocks, AMF Fastigheter, Gather och Fastighetstidningen och hölls på Epicenter i Stockholm. Syftet med mötesplatsen och eventet är att hjälpa startups inom proptech och etablerade fastighetsföretag att hitta varandra. 

Billy McCormac, vd Fastighetsägarna Stockholm, höll i taktpinnen för eventet som började med en intervju av Mats Hederos, vd AMF Fastigheter, och Magnus Svantegård från Stronghold Invest som båda var överens om att fastighetsägare ska vara öppna för, anamma och dra nytta av den digitala utvecklingen. 
 
Därefter intogs scenen av ett antal startups som fick tre minuter på sig att inför publik och fastighetsägare pitcha sina företagsidéer. På efterföljande mingel gavs möjlighet att knyta kontakter mellan entreprenörer och fastighetsägare. 
 
Fastighetsägarna Stockholm vill tacka alla som deltog för ett lyckat event! Håll utkik efter nyheter och fler Proptechevent på den nya digitala mötesplatsen proptechstockholm.com.
 
Kommentera

Kommentarer

Kommentera

Kommentera