Låt oss inspirera dig!

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

2017-11-06

Låt oss inspirera dig!

Nu är det bara åtta dagar kvar till nästa inspirationsseminarium med SvD:s chefredaktör Fredric Karén! Efter de lärorika digitaliseringsseminarier följer ett mingel med lättare förtäring.

Lyssna på Billy McCormac, vd Fastighetsägarna Stockholm, som förklarar varför just du ska komma på våra inspirationsseminarier. Säkra din plats redan nu - läs nedan om våra kommande digitaliseringsseminarier!

 

Den 14 november kl. 15-16: Digitalt utvecklingsarbete

Hur en bransch kan förnya sig med hjälp av digitalisering? SvD har gjort en spännande resa under de senaste åren – från att ha varit i djupaste kris till att radikalt vända trenden uppåt. På seminariet får du höra om SvDs erfarenheter och om hur tekniken har använts strategiskt med målet att gå från röda till svarta siffror och återfå lönsamheten. Talare är Fredric Karén, chefredaktör på SvD, som har lett tidningens digitala utvecklingsarbete sedan 2013. 

Läs mer och anmäl dig här. 

 

Den 5 december kl. 15-16: Leveranser till hemmet

Omsättningen inom e-handel och det växande intresset för tjänster till hemmet fortsätter att öka. Det vanligaste leveranssättet är fortfarande att kunden hämtar sitt paket på ett utlämningsställe och att tjänsteutbudet från fastighetsägaren oftast stannar vid klassisk fastighetsservice. Men hur kommer det se ut när allt fler förväntar sig att få sina varor levererade direkt till hemmet och hemservice blir en naturlig del av vardagen? Hur kan digitaliseringen skapa nya affärsmodeller för fastighetsägare och hur kan byggnaden bli en portal för tjänster/leveranser istället för en flaskhals - helt utan investering? Talare är Lena Koerth på BASE2. 

Läs mer och anmäl dig här. 

Kommentera

Kommentarer

Kommentera

Kommentera