Fastighetsägarna Stockholm deltar i Järvaveckan

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Bild från Järvaveckan 2017, källa: www.jarvaveckan.se

2018-05-16

Fastighetsägarna Stockholm deltar i Järvaveckan

Politikerveckan i Järva har tagit upp kampen mot Almedalen med syftet att minska avståndet mellan politiker och medborgare. Den 9 juni rullar årets upplaga av Järvaveckan igång på Spånga IP. Fastighetsägarna Stockholm kommer att vara på plats både som sponsor och deltagare i olika seminarium och aktiviteter.

Initiativtagare för Järvaveckan är Ahmed Abdirahman, som fått flera pris för sitt arbete med att sätta förortsfrågor i centrum. Veckan arrangeras av den ideella föreningen The Global Village som beskriver Järvaveckan som en mötesplats där människor och samtal står i centrum. Genom att minska avståndet mellan folk och folkvalda skapas bättre förutsättningar för alla medborgare att engagera sig i samhällsfrågor och sätta sina prioriterade frågor på den politiska agendan, menar The Global Village.

Samtliga partiledare kommer att närvara på Spånga IP och det kommer att finnas tält där det pågår seminarier och möten i olika format. Fastighetsägarna Stockholm deltar i Järvaveckan för att lyssna, lära och berätta om vårt och fastighetsägares arbete för en mer hållbar region, och hur vårt arbete leder till ökad trygghet, integration och ansvarsfulla relationer.

Vi kommer att ha ett eget tält under hela veckan och vi håller just nu på att planera för programpunkter, håll utkik i våra eventutskick framöver. Klart är att vi kommer att hålla ett seminarium på stora scenen måndag den 11 juni kl 17-18 på temat social hållbarhet och digitalisering. Programmet för hela Järvaveckan kan du se här.

Politikerveckan i Järva
Datum: 9 – 17 Juni
Plats: Spånga IP
Öppettider: 15.30 – 20.00

Har du frågor? Kontakta hållbarhetschef Karin Karlsbro.
 

Kommentera

Kommentarer

Kommentera

Kommentera