Medlemskap för privata fastighetsägare

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Ett medlemskap som stärker dina tillgångar

Medlemskapet ger dig tillgång till en rad tjänster som stöttar din verksamhet, bland annat expertrådgivning inom juridik, teknik, ekonomi och IT. Som medlem i Fastighetsägarna får du förmåner och rabatter på en rad olika varor och tjänster. Vi arrangerar regelbundet kostnadsfria seminarier inom olika fastighetsrelaterade områden.

Fastighetsägarna är en stark och tydlig röst som företräder dig och dina kollegor i samhällsdebatten – vi skriver rapporter, debattartiklar och träffar politiker. Ju fler medlemmar vi har, desto större tyngd får våra argument och desto mer kan vi påverka utvecklingen i branschen.

Fastighetsägarna Stockholm har cirka 5000 medlemmar som tillsammans äger mer än 10000 fastigheter. Vi vet vilka frågor som är viktiga för fastighetsägare och arbetar kontinuerligt och ihärdigt för att förbättra dina möjligheter som fastighetsägare.

Vem kan bli medlem?

Varje juridisk person eller privatperson som äger minst en fastighet, till exempel ett bostadshus, lokalhyreshus eller industrifastighet kan bli medlem i Fastighetsägarna Stockholm. Läs tabellen för medlemsavgiften eller låt oss kontakta dig med mer information och exakt besked om hur stor din medlemsavgift blir.

Träffa några av våra 4 500 medlemmar här: