Samarbete med Stockholms Stadsmission

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Stötta Stockholms Stadsmission du också. För ett mänskligare Stockholm.Gör Stockholm till en mänskligare stad. Stötta Stockholms Stadsmission du också.

Vi stödjer Stockholms Stadsmission

Fastighetsägarna Stockholm har länge samarbetat med Stockholms Stadsmission, genom gåvor men också genom vårt arbete med Nattjouren. Gör det du med, det finns många sätt att bidra. Ett enkelt sätt är att swisha valfritt gåvobelopp till Stockholms Stadsmissions swish-nummer 1239003518.

Läs mer om de olika sätt varpå du kan stödja Stockholms Stadsmissions arbete på stadsmissionen.se/ge-stod.

Stöd Nattjouren - så kan du som fastighetsägare bidra

Vi stöder Nattjouren. Till den kan du vända dig om du upptäcker en hemlös i din trappuppgång. Tillsammans med Stockholms Stadsmission hjälper vi den hemlösa att komma till ett härbärge eller att få sjukvård.

Fastighetsägarna Stockholm ser Nattjourens arbete som mycket betydelsefullt och vi hoppas att även medlemmarna vill stödja verksamheten via ett stödabonnemang. Stödabonnemanget kostar 1 500 kr per år och ansluten fastighet. Anmäl dina fastigheter via formuläret nedan! Då får ni en dekal med Nattjourens nummer att sätta upp i trapphuset och brev från Stadsmissionen att lämna ut till de boende. 

Anmäl dina fastigheter till Nattjouren här

Efter anmälan får ni ett inbetalningskort från Stockholms Stadsmission. Stödabonnemanget förlängs automatiskt och sägs upp skriftligen till Stockholms Stadsmission.

Ser du någon som du tror skulle behöva hjälp – ring Stockholms Stadsmissions journummer gratis på 020-78 78 60. 

Vi stödjer arbetet för ett mänskligare Stockholm

"Stadsmissionens insatser, i samverkan med myndigheter och hyresvärdar, som leder till att människor kan lämna hemlösheten bakom sig är livsavgörande för enskilda individer. Och gör Stockholm mänskligare. För alla."

Vintern 2016 fick Karin Karlsbro, hållbarhetschef, tillsammans med ytterligare några kollegor på Fastighetsägarna Stockholm möjligheten att följa Nattjourens arbete på nära håll. Läs mer om hennes reflektioner på Fastighetsägarbloggen.