Ekonomi, skatt och redovisning

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Ekonomi, skatt och redovisning

Under rubriken Ekonomi, skatt och redovisning samlar vi information som ökar din kunskap om villkor och regelverk som berör den ekonomiska förvaltningen, men också praktiska verktyg som förenklar det dagliga arbetet för dig som fastighetsägare.

Under rubriken Ekonomisk analys finner du bland annat en rad användbara beräkningsmodeller för till exempel hyrestillägg, rätt lokalhyra och nyproduktion av hyresbostäder. Dessa är förbehållna Fastighetsägarnas medlemmar, vilket markeras med ett hänglås. Om du klickar på rubriken kommer du att först behöva fylla i ditt användarnamn och lösenord för att ta del av dokumenten.

I Fastighetsägarens handbok finns ett avsnitt som ger en grundläggande beskrivning om finansiering av fastighetsföretag och ekonomiska analyser av fastigheter och fastighetsföretag. Boken innehåller även avsnitt om investeringar och fastighetsvärdering samt fungerar som en vägledning till dessa beräkningsmodeller.