Medlemsförmåner

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Medlemsförmåner

Ett medlemskap i Fastighetsägarna Stockholm ger dig inte bara tillgång till våra tjänster och medlemsförmåner. Som medlem bidrar du även till, och får glädje av, vårt omfattande arbete med att förbättra villkoren för fastighetsägare.

Vårt opinionsbildande och politiska arbete syftar till att skapa bättre förutsättningar för dig som fastighetsägare. Genom åren har vi, tack vare vår position som landets största branschorganisation för fastighetsägare, kunnat bidra till viktiga förändringar.

Ett av Fastighetsägarna Stockholms uppdrag är att företräda fastighetsägare i de kollektiva hyresförhandlingarna med Hyresgästföreningen. När fastighetsägare går ihop och gemensamt förhandlar hyran med hyresgästerna blir det lättare att nå bra resultat. Genom att arbeta strategiskt med hyressättningsfrågor jobbar vi långsiktigt för en hållbar hyresmarknad.

I medlemskapet ingår bland annat

 • Kostnadsfri rådgivning per telefon

  Har du frågor om juridik, ekonomi, IT, energi & miljö eller teknik? Ring vår medlemsrådgivning på 020-510 511 för snabba besked. Gäller frågor som kan besvaras på högst tio minuter.
 • Kompetens och utbildning

  Vi erbjuder kurser till medlemspris och har satt samman en föreläsningsserie för bostadrättsföreningar . Datum för aktuella kurser och föreläsningar finns i vårt kalendarium. Vi anordnar också regelbundet kostnadsfria frukostmöten, "Fastighetsägarfrukostar", i aktuella förvaltningsfrågor.
 • Nyhetsbrev

  Våra digitala nyhetsbrev "Fastighetsägaren" respektive "Bostadsrätten" hjälper dig hålla koll på nyheter och förändringar som påverkar förvaltandet av din fastighet.
 • Fastighetstidningen

  Som medlem får du en prenumeration av Fastighetsägarnas medlemstidning. "Fastighetstidningen" är den ledande nyhetstidningen för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltare. Läs mer om Fastighetstidningen.
 • Omvärldsbevakning och opinion

  Fastighetsägarna driver och bevakar dina intressen i fastighetsägar- och bostadsrättsfrågor. Som landets största branschorganisation för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar har vi bidragit till flera viktiga förändringar.
 • Blanketter och avtal

  Enkelt, smidigt och effektivt. Du får medlemspriser i Fastighetsägarna Dokument, vårt eget smarta system och arbetsredskap för elektroniska blanketter och kontrakt.
 • Förvaltningstjänster och produkter

  Som medlem hos oss har du tillgång till alla Fastighetsägarna Service tjänster inom ekonomi, teknik och juridik.
 • Förmånsavtal

  Med drygt 4 500 medlemmar har Fastighetsägarna Stockholm en stark position när vi förhandlar fram nya förmånsavtal. Förmånerna täcker ofta kostnaden för medlemskapet. Se alla förmånsavtal du kan utnyttja här.
 • Webbshop

  Alla handböcker och annat nyttigt material vi tagit fram går att köpa i vår webbshop. Logga in med ditt medlemsnummer så får du rabatt. Många produkter finns dessutom att ladda ner gratis som pdf:er.