Personuppgifter

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Personuppgifter

För behandling av personuppgifter följer Fastighetsägarna Stockholm bestämmelserna i personuppgiftslagen.

Vid ansökan om inträde som medlem, anmälan om att få prenumerera på nyhetsbrev, att ta del av seminarieinbjudningar m m kommer du att bli ombedd att lämna vissa personuppgifter. Fastighetsägarna Stockholm – eller den vi anlitar – kommer att behandla personuppgifterna för att hantera din ansökan om medlemskap eller anmälan avseende prenumeration, seminarier m m.

Genom din ansökan/anmälan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas. Uppgifterna kan komma att användas för registrering i vårt medlemsregister, marknadsföring och i samband med marknadsundersökningar.

Personuppgiftsansvarig för behandling av dina uppgifter är Fastighetsägarna Stockholm. Vi har också ett personuppgiftsombud som är en person som ser till att personuppgifter behandlas på ett korrekt och lagligt sätt inom organisationen.

Du kan när som helst begära information om vilka personuppgifter som Fastighetsägarna Stockholm behandlar om dig. Du kan dessutom begära att dina uppgifter korrigeras eller raderas. Skriv till ”Fastighetsägarna Stockholm, Personuppgiftsombudet, Box 12871, 112 98 Stockholm”.

Läs mer om behandling av personuppgifter på Datainspektionens webbplats: www.datainspektionen.se