Beställarkompetens

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Lär dig mer om energieffektivt byggande

Energimyndigheten vill att kunskapen om metoder och verktyg för energieffektiv renovering ska spridas bredare bland beställare, byggherrar och fastighetsägare. Utgångspunkten är de goda resultaten av arbetena i Bebo, Belok, Sveby och Gröna Hyresavtal. Målet är att nybyggda och renoverade fastigheter ska leverera den energiprestanda som beställare och entreprenör kommit överens om och att vi därigenom ska klara de energipolitiska målen i Sverige.

Öka din kunskap om mer energieffektivt byggande

Kurserna är subventionerade av Energimyndigheten för att så många som möjligt ska kunna ta del av kunskapen. Fastighetsägarna ansvarar för kurserna du ser här i menyn till vänster. Är du intresserad av att se hela utbudet av kurser inom projektet, hittar du dessa på Beställarkompetenswebben.

Vad är BeställarKompetens?

BeställarKompetens är ett samverkansprojekt mellan Byggherrarna, SABO, Fastighetsägarna Sverige, SKL och Energi- och Miljötekniska Föreningen och finansieras av Energimyndigheten. Beställarkompetens är delvis en fördjupning av kunskapen i Energimyndighetens utbildningssatsning Energilyftet.