Högskolekurser

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Högskolekurser

Inom de närmsta tio åren kommer fastighetsbranschen att behöva rekrytera ett stort antal medarbetare. Det beror dels på stora planerade pensionsavgångar och dels på en väntad tillväxt i branschen eftersom det behöver byggas fler bostäder.

Fastighetsägarna som branschorganisation erbjuder två högskoleutbildningar i samarbete med KTH. Vår populära kurs Fastighetsföretagandet och uppföljaren Fastighetsföretagandet, steg 2. Kurserna ger vardera 7,5 högskolepoäng. Utbildningarna vänder sig främst till fastighetsägare med ett litet eller medelstort fastighetsbestånd.
 
Behörighetskrav grundläggande behörighet 

Läs mer om vilka behöringskrav som gäller för att ta ut högskolepoäng på KTHs webbplats.

Eftersom detta är uppdragsutbildningar innebär det att deltagarnas arbetsgivare ska betala kursavgiften. Deltagare som angett enskild firma som arbetsgivare kan inte erhålla högskolepoäng enligt högskoleförordningen. Läs mer här om Behörighetskrav för uppdragsutbildningar.