Hur bra är du på att hantera konflikter?

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

2017-11-09

Hur bra är du på att hantera konflikter?

De flesta av oss skulle nog kunna bli bättre och därför erbjuder vi kurser i just konflikthantering. När du arbetar med fastigheter möter du många människor i din vardag. Ofta är det kunder med både behov och krav. Att utveckla sin förmåga att hantera dessa situationer skapar bättre möten med hyresgästerna.

Magnus Wallenius som håller kurserna är beteendevetare, men har också specifik kännedom om fastighetsbranschen då han tidigare arbetat som fastighetsjurist. 

Vad är konflikthantering?

Vi vet inte i förväg vilka människor vi möter och vi kan sällan styra deras beteende, men vi kan lära oss att hantera de känslor och tankar som de väcker hos oss själva. Du kan lära dig mer om hur du själv agerar och kommunicerar i olika situationer och det finns verktyg för att hantera eller helt undvika konflikter. Konflikthantering är att skapa en bättre tillvaro för både oss själva och andra.

Varför ska man som fastighetsägare lära sig mer om konflikthantering?

Just fastighetsägare möter många människor i sin vardag. Ofta är det kunder med både behov och stora krav. Att utveckla sin förmåga att hantera dessa situationer skapar större sinnesfrid och bättre möten med hyresgästerna. Att skapa bättre möten och relationer med sina kunder är ett sätt att förädla sina fastigheter. Dessutom har det visat sig att hyresgästers krav och klagomål minskar radikalt när de upplever en bättre relation med fastighetsägaren.

Vad får man med sig från dina kurser?

Deltagarna får med sig nya sätt att tänka på i mötet med andra människor. De får också med sig ett delvis nytt perspektiv på konflikter, sig själva och andra, vilket innebär större möjligheter och ansvar att själva påverka relationen till sig själv och andra.

Konflikthantering

22 november - Göteborg

6 december - Malmö

 

Läs mer om kursen här

Kommentera

Kommentarer

Kommentera

Kommentera